Ova je autohtona istarska villa u cijelosti renovirana i prilagođena modernim životnim standardima. Ovakav aranžman pruža atraktivan i nezaboravan doživljaj boravka u malom istarskom selu Smoljanci.
U prizemlju objekta nalazi se kuhinjski dio s blagovaonicom. S obje strane prizemlja se može izaći na dvije prostrane natkrivene terase. U prizemlju postoji i spavaća soba s bračnim krevetom te kupaonica i zasebni toalet.
Natkrivena terasa s prednje strane objekta opremljena je vanjskim kaminom te velikim stolom stvorenim za pružanje obilja lijepih trenutaka. Tu je također smješten i stol za biljar, što će uz ugodu vatrice u vanjskom kaminu biti idealan spoj opuštanja i zabave. Kako bi djeca bila roditeljima na oku, vanjski je bazen smješten pred natkrivenom terasom. Na prvome se katu objekta je ugodno namješten i komforan dnevni boravak opremljen unutarnjim kaminom, povezan s terasom nad kojom se prostire pergola od drvenih greda oplemenjena tkaninom koja stvara ugodnu hladovinu. Uz dnevni boravak, na prvome je katu smještena i spavaća soba te kupaonica.
Na drugome katu se nalaze još dvije spavaće sobe sa kupaonom. Uz obilje sadržaja koje sama kuća nudi te niz drugih sadržaja koje ćete pronaći u samome kraju, sigurni smo kako lijepih uspomena neće izostati te da ćete kućama ponijeti mnoštvo predivnih uspomena.